Mill Houses Santorini Suites | Boutique Hotel Santorini
 
 

Μασάζ

Αφεθείτε στην απόλυτη χαλάρωση που μπορούν να σας προσφέρουν οι επαγγελματίες μασέρ μας στην άνεση του δωματίου σας…

Από τους αρχαίους χρόνους είναι γνωστό ότι το Μασάζ ενισχύει τη λειτουργία του σώματος, τη διαδικασία επούλωσης, και προάγει τη χαλάρωση και την ευεξία. Με τα χρόνια, σε διάφορα μέρη του κόσμου, θεραπευτές εξασκούν και αναπτύσσουν διάφορες τεχνικές, με την κάθε μια να απευθύνεται σε διαφορετική ανάγκη. Οι ειδικευμένοι θεραπευτές μας μπορούν να σας προσφέρουν τη θεραπεία που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Κάντε κλικ σε κάθε μία από τις τεχνικές για να δείτε τις λεπτομέρειές της.
 

Για πληροφορίες σχετικά με τη διάρκεια και το κόστος της κάθε θεραπείας, παρακαλώ επικοινωνήστε με τη ρεσεψιόν μας.

Ρέικι

 
Η λέξη Ρέικι είναι Ιαπωνική και σημαίνει παγκόσμια δύναμη της ζωής. Μεταδίδεται στον παραλήπτη μέσω των χεριών του θεραπευτή, ο οποίος γίνεται το κανάλι αυτής της ενέργειας.
 
Ο αποδέκτης αυτής της θεραπείας συνδέεται με τις ικανότητες αυτό-αναζωογόνησης του, αποκαθιστώντας την ισορροπία σε όλα τα επίπεδα, όπως το πνευματικό, το συναισθηματικό και το φυσικό.
 
Το Ρέικι μπορεί να προσφέρει χαλάρωση και μερικές φορές εκπληκτικές εμπειρίες! Αποδεχτείτε τις!

Ολιστικό Μασάζ

 
Είναι μια θεραπεία για ολόκληρο το σώμα, κατά την οποία τμήματα τεχνικής από τη δύση και την ανατολή ενσωματώνονται μαζί με τη χρήση αιθέριων ελαίων τα οποία έχουν αναζωογονητικές και θεραπευτικές ιδιότητες στο σώμα. 
 
Χρησιμοποιώντας μακρόσυρτες, αργές μαλάξεις και πίεση σε βάθος, χαλαρώνουν οι μύες και οι σύνδεσμοι. Τα αιθέρια έλαια έχουν καταπραϋντική δράση στο μυαλό και στο νευρικό σύστημα καταλήγοντας σε ένα συναίσθημα γενικότερης ισορροπίας. 

Μασάζ Αρωματοθεραπείας

 
Ζήστε τα οφέλη του μασάζ και των ειδικά επιλεγμένων αιθέριων ελαίων, με τη χρήση ενός προσαρμοσμένου συνδυασμού τεχνικών, όπως η πίεση στα ενεργειακά κέντρα του Σιάτσου.
 
Αυτό το ολοκληρωμένο μασάζ προσώπου, κεφαλιού και σώματος, βοηθάει στην ενδυνάμωση του νευρικού συστήματος και στην αποκατάσταση της χαμένης ενέργειας.

Ρεφλεξολογία

 
Μια αρχαία θεραπευτική μέθοδος που χρησιμοποιεί πίεση σε συγκεκριμένα σημεία της πατούσας, της παλάμης και των αυτιών, τα οποία σχετίζονται με συγκεκριμένα όργανα του σώματος. Ενεργειακές γραμμές συνδέουν τις πατούσες και τις παλάμες με το σώμα καθώς ο ρεφλεξολόγος αποκτά πρόσβαση στην ενέργεια του σώματος μέσα από αυτές τις ζώνες με σκοπό να καταργήσει οποιαδήποτε ενεργειακή συμφόρηση που πιθανόν να προκαλεί απώλεια ισορροπίας.
Προέρχεται από την αρχαία ανατολική τεχνική του βελονισμού, οι Ιάπωνες επινόησαν αυτή τη θεραπεία για την ανάπτυξη της υγείας και τη μακροζωία. Ο σκοπός της ιαπωνικής προσώπου Θεραπευτικό μασάζ είναι να συνεργαστούν ειδικά και συγκεκριμένα με τον μεσημβρινό του προσώπου για την αναδιανομή της ζωτικής ενέργειας σε όλο το σώμα ενίσχυση της γενικής ευημερίας. Μια σειρά από θεραπείες θα βοηθήσει να αποτρέψει τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες και κηλίδες ηλικίας, επιδιόρθωση και την εξισορρόπηση της κατάστασης του δέρματος, ελαχιστοποιώντας τη διαδικασία της γήρανσης και τη βελτίωση της συνολικής χροιά -Ένα φυσικό λίφτινγκ !!!
Ayurvedic Yoga Massage είναι ένα ισχυρό σύστημα διαλογισμού σώματος. Συνδυάζει βαθύ μασάζ ιστού με τη γιόγκα απλώνεται βάση. Μπορεί να φέρει πίσω τη ρευστότητα του σώματος και τη ζωτικότητα, την ανακούφιση του χρωμίου εντάσεις, τη βελτίωση του αίματος και λεμφική κυκλοφορία. Ένα σώμα σε ισορροπία φέρνει την εμπειρία χαλάρωσης και ζωντάνιας!
« επιστροφή
Lonely Planet
Conde Nast Johansens
Expedia Insider's Select
Expedia Top Quality Score Award

Φηροστεφάνι 84700, Σαντορίνη, P.0.Box119 Ελλάδα, Τηλ: 22860 27117, Φαξ: 22860 25400

Email: info@millhouses.gr, Κρατήσεις: reservations@millhouses.gr

© 2017 Millhouses.gr. All rights reserved.   |   Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion